پیش دبستان یک از مهم ترین اقداماتی است که باید قبل از رفتن به مدرسه آن را انجام داد تا از آمادگی بالایی برای شروع مدرسه برخوردار باشند

چه کار هایی در پیش دبستان انجام می شود

پیش دبستان یک از مهم ترین اقداماتی است که باید قبل از رفتن به مدرسه آن را انجام داد تا از آمادگی بالایی برای شروع مدرسه برخوردار باشند کار عمده ای که هدف آموزش در این دوره است آماده کردن کودکان برای وارد شدن به دبستان است .آموزش دادن مهارت های اجتماعی مثل بالا بردن سطح تعامل کودک با دیگر هم سالان و آموزشهای مهم دوران پیش دبستانی یا کودکستان است. آموزش مهارت هایی مانند طریقه صحیح غذا خوردن , پوشیدن و درآوردن لباس و نظافت خود در زمان رفتن به دستشویی و استقلال در این زمینه است اینها مهارت های زیر بنایی هست که کودک باید در پیش دبستان ماه مهر بیاموزد. ماه مهر یک پیش دبستان منطقه 2 در با امکانات ویژه میباشد. 

مهارت هایی که کودکان یاد میگیرند

از طرفی آموزش اطلاعات عمومی نظیر مفاهیم بالا -پایین -چپ- راست – کوتاه- بلند -کوچک- بزرگ و… شغل ها , حیوانات , رنگها, و .. و روی مهارت های نوشتن مثل در دست گرفتن مداد از مواردی است که با کودک در این مرحله کار می شود و به او آموزش داده می شود .

مهارت خواندن قبل از مدرسه

یک کودک پیش دبستانی توانایی بالایی در تشخیص کلمات و صدا دارد و این توانایی باعث افزایش مهارت خواندن در مدرسه می شود در واقع کودک باید  درک ارتباط بین اصوات و حروف مربوط به انها را یاد بگیرد و این توانایی را داشته باشد تا با ترکیب کردن صداها جملات کوتاهی را درست کند.

مهارت نوشتن قبل از مدرسه

پیش دبستان یک از مهم ترین اقداماتی است که باید قبل از رفتن به مدرسه آن را انجام داد تا از آمادگی بالایی برای شروع مدرسه برخوردار باشند

اولین قدمها در نوشتن را کودکان با خط خطی کردن دفتر شروع می کند پس در زمانی که خط خطی میکند میخواهد نوشتن را شروع کند واین موضوع اهمیت زیادی دارد و اینکه شما می توانید با تهیه کاربرگ های خاصی این مهارت را تقویت کنید .و همچنین با استفاده از آموزش های مختلف آن را آماده کنید.

آموزش ریاضی

کودک در پیش دبستانی باید درکی از شمردن و تشخیص اعداد رو به دست بیاورد در مدرسه این مهارت تقویت می شود و با بازی های خاصی اعداد را به کودک آموزش می دهد و کودک را برای یادگیری مهارت ریاضی آماده می سازد.که باعث شکوفا شدن استعداد و تقویت فعالیت مغز میشود

مسائلی که در انتخاب پیش دبستان مهم است

از اول دبستان آموزش رسمی دانش آموزان شروع می شود . واقعیت این است که بچه ها قبل از ورود رسمی به دبستان نیاز دارند آمادگی کافی داشته باشند و باید بیاموزند که سر کلاس چگونه بنشینند .

این مسائل باعث شده که دوره پیش دبستانی در مدارس وبعضی از مراکز برگزار شود . حضور دانش آموز در مقطع پیش دبستانی اجباری نیست اما به آمادگی چند جانبه بچه ها برای ورود به دبستان کمک زیادی می کند .

در پیش دبستان ماه مهر به کودک مهارت های آموزشی داده می شود قبل از این که وارد مدرسه بشن بایدیاد بگیرند بیشتر این مهارت ها را خانواده می تواند آموزش بدهد اما از طریق پیش دبستانی موثر تر است .

ضرورت دوره پیش دبستانی در مناطقی که گویش محلی خاص و غیر فارسی دارند

اهمیت دوره پیش دبستانی برای کودکانی که با زبانهای محلی و گویش های غیر فارسی صحبت می کنند بیشتر احساس می شود . حضور کودکان در مقطع پیش دبستانی به عنوان یک محیط آموزشی تاثیر مهمی بر غلبه بر ترس از محیط آموزشی و به غیر از زبان مادری دارد .بیشتر این کودکان به خاطر عدم حضور در دوره پیش دبستانی با مشکلات متعددی روبه رو می شوند از جمله عدم برقراری ارتباط تداخل در کلمات و واژه و عدم به یاد آوری کلمه ها با وجود دانستن معنا و جزئیات آن مواجه هستند، این مسائل از نظر روانشناسی تاثیر بسیاری بر افزایش اضطراب و مشکلات احساسی و عاطفی این کودکان دارد .

پیش دبستان یک از مهم ترین اقداماتی است که باید قبل از رفتن به مدرسه آن را انجام داد تا از آمادگی بالایی برای شروع مدرسه برخوردار باشند

توجه کردن به معلم

بیشتر کودکان توانایی تمرکز و توجه کردن طولانی مدت را ندارند و سخت ترین کار برای کودکان همین عدم توجه باشد که در پیش دبستان منطقه 2 با تقویت این مهارت کودک را برای رفتن و ورود به مدرسه و توجه بیشتر به معلم آماده می کنند و همین موضوع موفقیت کودکان در مدرسه را بیشتر می کند.

تاثیر رفتار مربی بر کودکان

تاثیر رفتار مربیان مهد در تربیت کودکان پیش دبستان منطقه 2 قابل اغماز نیست. مهد کودک در واقع اولین سال تعلیم و تربیت کودک می باشد تا برای سال های آینده آماده شود. کودکانی که قبل از مدرسه وارد مهد می شوند پیش از دیگر کودکان با مدرسه سازگاری پیدا می کنند. در تمامی مقاطع تحصیلی رفتار و آموزش معلمان به شدت روی رفتار افراد تاثیر دارد. اما هیچ دوره ای مانند مهد کودک بر روی رفتار و کردار کودک تاثیر گذار نیست. در واقع در این دوره رفتار کودک در حال شکل گیری است و این مربیان مهد کودک هستند که حس کودک را به درس و آموزش شکل می دهند. مربیان پیش دبستانی ویژگی های رفتاری خاصی باید داشته باشند که در این مقاله به آن ها می پردازیم.

اهمیت رفتارهای بزرگسالان و مربیان

کودکان دوست ندارند که تحت فشار قرار بگیرند در نتیجه وجود مقررات و برنامه های انضباطی خشک که گاهی لازمه فعالیت های آموزشی است، کوشش ذهنی هر چند کم کودک را می خواهد؛ در نتیجه سازش او را با محیط درگیر می کند و حالت های عاطفی نامناسبی در کودکان ایجاد می کند و نسبت به نظر کودک نسبت به محیط آموزش بی تاثیر نیست و می تواند کودک را از بودن در آن محیط زده کند.  باید در این سنین با کودکان به گونه ای رفتار شود که با روحیه کودکان سازگار باشد باید با کودکان به نرمی رفتار کنیم زیرا آنها اطلاعاتشان نسبت به محیط اطراف و چگونه رفتار کردن با آن محیط کم است پس باید با حوصله زیاد این مسائل را به آنها آموزش دهیم تا از محیط مدرسه و درس زده نشوند.

هر کودک باید قبل از ورود به دوره مدرسه به دوره پیش دبستانی دسترسی داشته باشد و این مسئله ضروری است برای هر کودک تا بتواند زمینه های ذهنی خود را برای این قسمت از زندگی آماده کند، بیشتر مشکلات و بیماری های روحی و روانی ریشه در سنین کودکی دارد بعضی از این مشکلات می تواند در این سنین و توسط آموزش های درست و صحیح برطرف می شود در واقع یکی از فواید این دوره این است که اعتماد به نفس کودکان را افزایش می دهد و باعث رشد اجتماعی و عاطفی کودکان می شود.

ارتباطات در پیش دبستان

کودکان در دوره پیش دبستانی راه های ارتباط احساسات با افرادی دیگر را خارج از خانواده می آموزد؛ اغلب کودکان در سن 2 تا 5 سالگی یاد میگیرد که چطور احساسات خود را مدیریت کند، بازی کردن و بودن با کودکان دیگر باعث می شود تا مهارت های بیشتری را بیاموزد این دیدن هم سنان باعث می شود تا بر خجالتی بودنشان غلبه کنند و به آن‌ها کمک می کند تا در زمان بودن با دوستانشان همدلی و مهربانی و حس های عاطفی را افزایش می دهد، در محیط پیش دبستانی کودک با هم سنان و بزرگسالان بیشتر در ارتباط است؛ وجود دعوا و ناراحتی برای آنها طبیعی است و باید با آنها با صبر و حوصله برخورد داشت در دوره پیش دبستانی تعامل با دیگران را یاد میگیرند، این تجربه در زندگی کودک را کامل می کنند و رشد عاطفی و فکری او کمک می کند و باعث تقویت او می شود.

کودکان در دوره پیش دبستانی بیشتر بازی های حسی و یادگیری الگو ها را می آموزند و این نسبت بیشتر از آموزش هایی است که در خانه می بینند؛ تحقیقات نشان داده است که این مدل از بازی ها برای درک بهتر جهان و محیط پیرامون کودک بسیار ارزش مند است.

مهارت گوش دادن
پیش دبستان یک از مهم ترین اقداماتی است که باید قبل از رفتن به مدرسه آن را انجام داد تا از آمادگی بالایی برای شروع مدرسه برخوردار باشند

در پیش دبستانی کودک یاد میگیرد که چگونه باید به حرف های معلم گوش بدهدو طریقه صحیح گوش دادن یکی از مهمترین مهارت هایی است که به درک توضیحات و دستور العمل ها در پیش دبستانی و ورود به مدرسه کمک می کند.

مهارت برقراری ارتباط
مهارت برقراری ارتباط-min

کودک باید در پیش دبستان منطقه 2 بتواند احساسات خودش را بروز دهد تا بنواند نیاز های خودش را اعلام کند و بتواند سوالاتی که در ذهن دارد را بپرسد .این مهارت ها اساسی ترین مهارت های یک کودک به حساب می اید .

آموزش رنگ ها , شکل ها , اشیا
پیش دبستان یک از مهم ترین اقداماتی است که باید قبل از رفتن به مدرسه آن را انجام داد تا از آمادگی بالایی برای شروع مدرسه برخوردار باشند

کودکان در پیش دبستان می تواند رنگ ها اشکال رو تشخیص بدهد و با استفاده از ابزارها کار دستی درست کند این مهارت به عنوان مهارت حرکتی می تواند نقش مهمی در آینده کودک ایجاد کند .

خلاقیت

در این مهارت که در پیش دبستانی تلاش میکنند تا کودک بتواند با انجام بازی های هنری و خلاقانه به خیال پردازی , اکتشافات و اختراعات بپردازد و در واقع کودک استعداد یابی بشود تا مهارت های او پرورش داده بشود .

ثبت نام پیش دبستانی از چه سنی شروع می شود.

کودکانی که در سن ورود به پیش دبستانی قرار دارند می توانند در دوره اول و دوم پیش دبستانی شرکت کنند دوره پیش دبستانی در ایران یک دوره دو ساله است

سن ثبت نام پیش دبستانی یک از سن چهار تا پنج سال تمام است

سن پیش دبستانی دو از پنج تا شش سال تمام است

رفتن به پیش دبستانی چه مزیت هایی دارد؟

اهمیت رفتن به پیش دبستانی به دلایلی قابل توجه استبچه هایی که جدایی از والدین را تجربه می کنند می توانند به مرور روی اضطراب جدایی خود غلبه در پیش دبستانی

توانایی مهارت دوست یابی بین بچه ها تقویت می شود

کودکانی که تک فرزند هستند می توانند در پیش دبستانی دوست پیدا کنند و با همسالان خود آشنا شوند

طریقه ارتباط گرفتن با مربیان را تمرین میکنند

محیط مناسبی برای تمرین نظم و ورود به محیط مدرسه است

با انجام دادن فعالیت هایی مانند شعر خوانی و نقاشی و کار دستی باعث پرورش خلاقیت و استعداد های بچه ها می شود.

در محیط پیش دبستانی فعالیت های فیزیکی و جسمانی کودکان افزایش می یابد و باعث شادابی بچه ها می شود

هدف های آموزشی پیش دبستان

مهم ترین هدف های آموزشی تربیتی و مهارت ها در دوران پیش دبستان :

پرورش مهارت های جسمی و حرکتی بچه ها

پرورش روحیه و رفتار عاطفی کودک

پرورش مهارت های ذهنی کودکان

پرورش صفات اخلاقی و رفتارهای اجتماعی

رشد سطح بهداشت و ایمنی کودک

پرورش مهارت های زبان فارسی

پرورش استعداد هنری و درک زیبایی شناختی

پرورش هویت ملی

تفاوت پیش دبستان و مهد کودک

مهد کودک محیطی است که بیشتر والدین به دلایلی از جمله شاغل بودن و یا دلایل دیگر در طول روز نمی توانند با کودک خود باشند کودک را به مهد کودک می سپارند تا در کنار نگهداری از آن بازی و آموزش هم داشته باشند . این مراکز در تمام طول سال به صورت نیمه وقت و یا تمام وقت کودک نوپا را میپذیرد اما پیش دبستانی نزدیک ترین دوره زمانی به صورت جدی برای شرکت کودکان در کلاس های آموزشی قبل از ورود به مدرسه می باشد زمان کلاس های پیش دبستانی از ماه مهر شروع می شود . کودکان پیش دبستانی مفاهیم زیادی را فرا می گیرد و بسیاری از مهارت ها را می آموزد. کودکان در پیش دبستانی یاد میگیرد تا برای سوال پرسیدن باید نوبت را رعایت کند و برای انجام هر کاری باید اجازه بگیرد.

 

در دوره پیش دبستانی کدام مفاهیم ضروری است ؟

آموزش های پیش دبستانی باید به گونه ای باشد که جنبه های آموزشی , تربیتی و مهارتی کودک را پوشش دهد مفاهیم جامع دوره پیش دبستانی شامل :

  • انس با قرآن
  • قصه
  • شعر و سرود
  • بازی
  • نقاشی
  • کاردستی
  • نمایش خلاق
  • بحث و گفت و گو
  • مشاهده
  • آزمایش
  • گردش علمی
  • تماشای فیلم

آشنایی با نحوه استفاده از فناوری های جدید

این فعالیت ها در بازه تولید محتوای آموزشی با نگاه تلفیقی به حوزه های یادگیری دینی , اجتماعی , هنری , ریاضی , تربیت بدنی و علوم , طراحی و با هدایت مربی به روش فعال به اجرا در میاید .

چرا پیش دبستانی پر اهمیت و مهم است؟

در پنج سال اول مغز کودک به طور قابل توجهی بیشتر نسبت به هر زمانی دیگر در زندگی خود رشد می کند . پس پرورش کودک در خانه همراه با یک مربی پیش دبستان منطقه 2 و کودکان دیگر می تواند یک مرحله مهم در زندگی کودک باشد و می تواند تاثیر مستقیمی بر زندگی فرد داشته باشد

نقش مربی پیش دبستانی چیست ؟

پیش دبستانی هایی که شخصیت کودکان توجه زیادی می شود . مربیان اطمینان حاصل می کنند که فرزندان شما در هر زمینه ای مورد حمایت قرار میگیرند . یعنی با توجه به علایق فردی هر کودک درس ها و بازی های آموزشی را طراحی می کنند این بازی های آموزشی عشق کودکان شما را به یادگیری تا حد بسیار زیادی افزایش می دهد این مسئله می تواند باعث رشد فکری و ذهنی کودک شود و در آخر کودک بتواند از حق خود در آینده دفاع کند در واقع این مسائل کوچک نیستند که بشود از آنها چشم پوشی کرد .

فعالیت مربیان

معلمان فعال در پیش دبستانی این اطمینان را حاصل می کنند که استاندارد های یاد گیری در بحث های آنها حضور دارد . و این استاندارد ها توسط استان , وزارت خانه یا شهر تعیین می شود و تمامی معلمان باید به آنها توجه داشته باشند .این استاندارد ها یک بازه سنی را بیان می کنند و مشخص می کنند که هر کودک تا یک سن خاص چه چیز هایی را باید بتواند انجام دهد آنها حضور دارد .

توسعه مهارت های تفکر

از کودک سوال هایی بپرسید تا تفکر آنها گسترش یابد

راه هایی را پیشنهاد کنید که کودک بتواند تفکر و زمان بازی خود را چالش پرانگیز تر یا پیچیده تر کند

فرصت هایی برای کشف مواد جذاب فراهم کند

توسعه مهارت های زبانی

معرفی کردن کلمات جدید

پرسش سوالاتی که نیاز به پاسخ بیشتر از بله و خیر دارد تا استفاده از زبان گفتاری کودک بیشتر شود .خواندن داستان و تشویق کودکان به ساختن یک داستان طراحی کردن بازه های

 برای انتخاب یک پیش دبستانی باید به چه نکاتی توجه داشته باشیم

برای این که کودک خود را در پیش دبستان منطقه 2 ثبت نام کنیم باید به چندین مورد توجه داشته باشیم

تایید و مجوز آموزش و پرورش

تحقیق در مورد کادر آموزشی

داشتن فضای مناسب و محیط تمیز

آشنایی به کتاب و کتاب خوانی

توجه به شرایط و فعالیت ها

اهمیت به اجرای نمایش , اردو و بازدیدهای علمی

تمرکز روی مهارتها و استعداد کودکان

مسافت و هزینه ها

 

تفاوت پیش دبستانی با دبستان

دبستان یک دوره رسمی و اجباری است و دانش آموزان در طول سال های دبستان با مباحث مختلف درسی و علمی و … آشنا می شوند . ولی در دوره پیش دبستانی بچه ها فقط برای آموزش های مقطع دبستان آماده شوند و مهارت های مختلفی یاد بگیرد .

دانش آموزان پیش دبستانی یاد می گیرند چطور روی یک موضوع نمرکز کنند در موردش حرف بزنند و با دوستان شان مشورت کنند .

کودکان در دوره پیش دبستانی از طریق بازی و فعالیت های مختلف مثل کار دستی و تئاتر , فعالیت های فیزیکی و ورزشی و… مهارت های مختلف را یاد می گیرد و ذوق و خلاقیت شان را پرورش می دهند

چیز هایی که یک مربی پیش دبستان منطقه 2 باید بداند

مقطع پیش دبستان جز مهمترین مقاطع به حساب می آید در نتیجه مربی پیش دبستان نقش مهمی دارد

مربی پیش دبستان باید بتواند به راحتی با کودکان ارتباط بر قرار کند و تا حدودی روانشناسی کودک را بداند. و بداند چه وسایلی در اختیار کودک قرار می دهد و شناخت کامل داشته باشد .

مربی مهد کودک

بتواند به کودک کمک کند و نسبت به کارش عشق و علاقه داشته باشد و از الفاظ ساده استفاده کند تا کودک متوجه حرف های مربی بشود . مربی پیش دبستانی باید تیپ و ظاهر خوب و مرتبی داشته باشد و در عین حال ساده باشد باید بتواند جایگزین مادر برای کودک باشد . کودک را در آغوش بگیرد و به او عشق بدهد . فضای آموزش باید طوری باشد که کودک احساس شاد بودن بکند . تجهیزات و وسایل مختلف در اختیار کودک بگذارند .این وسایل باید متنوع باشند و یک محیط یادگیری شخصیت تربیت حواس و تحلیل کودک است . ساختار شخصیتی انسان در همان اوایل کودکی شکل میگیرد پس آموزش ها قادر هستند بر سرنوشت بعدی کودک تاثیر مثبتی دارد.

تربیت کودکان در پیش دبستان منطقه 2

دوره پیش دبستانی برای تربیت کودکانی که در سن پنج سال تمام هستند در نظر گرفته شده و کودک را برای دوره مدرسه و مهارت های مورد نیاز آن آماده می کند. کودک به مرور از محیط خانه جدا شده با کودکان دیگر انس میگیرد و با کار در مدرسه آشنا می شود. در پیش دبستانی با بازی کردن مهارت ها را به کودک آموزش می دهند. کودکانی که در دوره پیش دبستانی شرکت می کنند به نسبت کودکانی که شرکت نمی کنند موفق تر و قوی تر اند .

آموزش های پیش دبستانی به صورت کودک محورند. منظور از کودک محور این است که علایق و نیاز ها و توانایی های کودک اساس برنامه ریزی قرار می گیرد.

نیازهای کودکان در پیش‌ دبستانی

  • آموزش مهارت های فیزیکی برای ورود به مدرسه: مثل نظافت شخصی، محافظت از خود و…
  • آمادگی عاطفی – اجتماعی
  • استفاده از وسایل کمک آموزشی مناسب برای آموزش صحیح و عملی به کودکان
  • آموزش زبان (زبان مادری و زبان دوم) با استفاده از بهترین شیوه آموزشی
  • آموزش مهارت برقراری ارتباط با دیگران و ارتقای سطح توانایی های شناختی و اطلاعات عمومی کودکان
برنامه های اختصاصی

برنامه های این دوره بر خلاف آموزش دبستان رسمی نیستند بلکه بسیار انعطاف پذیر است . در این دوره کلاس های درس وجود ندارد . و امتحان محور هم نیست با اینکه هر چند ارزش یابی صورت می گیرد . این برنامه ها بیشتر به فرایند توجه می شود . در واقع محیط پیش دبستانی از یک انضبات خشک و رسمی برخوردار نیست زیرا موجب بد بینی کودک به درس و محیط مدرسه می شود . در دوره پیش دبستانی خواندن و نوشتن به کودک آموزش داده نمی شود بلکه مبانی آمادگی کودک فراهم می شود تا او به تدریج با خواندن و نوشتن آشنا شود .

اهداف پیش دبستان منطقه 2 ماه مهر

اهداف مهم پیش دبستان این است که کودک نگرش مثبتی نسبت به محیط کلاس و مدرسه ایجاد کنیم تا کودک به خود انضباط برسد. طراحی آموزشی، از مقطع پیش دبستانی تا مادام العمر، باید در یک راستا انجام شود. به عبارت دیگر، از دوره پیش دبستانی باید مشخص باشد که نیازهای بزرگسالی کدامند و آموزش پیش دبستانی، نباید از آموزش بزرگسالان باشد

نقش آموزش پیش دبستانی

انتظارات والدین کودک پیش دبستانی با واقعیت هماهنگ نیست . همه والدین فرزند خود را تیز هوش میدانند و از کودک خود انتظارات زیادی دارند این توقعات باعث مشکلات می شوند و برای کودک باعث فشار میشود و این اصلا درست نیست

انجام کارها

از انجام دادن کارهایی که کودک خودش میتونه انجام بده اجتناب کنید. 

اگرچه انجام خیلی از کارهای روزمره کودک اگه توسط مامان یا بابا انجام بشه سریعتر و راحت تره اما اینکار به مرور زمان استقلال و اعتماد به نفس کودک رو پایین میاره. تکنیک پیشنهادی ما به شما برانگیخته کردن حس غرور کودک هستش. یکی از مربیان مهدکودک میگفت: “وقتی میخوام بچه ها لباس نو بپوشند یا رو صندلی آماده غذا خوردن بشوند، از کودکان میپرسم که برای لباس پوشیدن کمک میخواهی؟ متونی غذا تو خودت بخوری؟” معمولا بچه ها در چنین شرایطی میخوان خودشون کارهاش ون رو بکن.

یک مهارت در یک زمان:

اغلب پیش دبستانی‌ها از لحاظ ذهنی نمی توانند بیشتر از یک مفهوم را در یک زمان به ذهن بسپرند. مثلاً شمردن را در نظر بگیرید. ابتدا، اغلب اعدادی را که بچه‌ها در آوازها می‌شمرند، فقط یک سری کلمه هستند. بعد ناگهان این کلمات برای بچه مفید می‌شوند؛ چون یاد می‌گیرد آنها را با شمردن انگشتانشان با یک ” مقدار ” مرتبط کند. به این ترتیب اعداد با یک معنی، جفت و جور می‌شوند.

انتظار بیشتری داشته باشید:

 همه افراد در هر مرحله از زندگی خود یک سری انتظارات رو برآورده می کنند که بچه های مهدکودک و پیش دبستانی هم از این قاعده مستثنی نیستند. مثلا در مهدکودک بچه ها وقتی وارد میشوند همه انتظار دارند که کت و کاپیشن را روی چوب لباسی بگذارند اما در خونه چنین انتظاری نیست. پس باید کمی سطح توقع خودتون رو از بچه ها بالا ببرین تا اون ها هم کارهایی که میخواین رو انجام بدن. اما زیاده روی نکنید!

تکرار حرف

کاری که بچه ها انجام میدهند را مجدد تکرار نکنید

 اگر کودک سعی می کنند کاری را انجام دهد مثلا رو تختی خود را مرتب کند ولی ملافه ها چروک است و نامنظم می مانند ایرادی ندارد . سعی کنید مثل مربی مهد کودک تشویق کنید این کارها به کودک اعتماد به نفس میدهد. البته در مواقع ای که ضرورت دارد مشکلی ندارد به آنها تذکر بدهید و یا خودتان آن را انجام دهید .

دوره پیس دبستان

در آموزش و پرورش کشور , دوره پیش دبستانی به عنوان یک مرحله از آموزش مطرح شده است.

کودکان در دوره پیش دبستانی دانش اجتماعی و عاطفی مناسبی را بدست می آورند که باعث موفقیت در تمام طول زندگی آنها می شود. زیرا مغز انسان از سنین تولد تا هشت سالگی بیشترین رشد را انجام میدهد؛ پس نقش معلم در دوره پیش دبستانی دارای اهمیت ویژه ای است در این دوره باید یک برنامه خلاقانه ای را در نظر داشت. از ابتدای تولد هر انسان یاد گیری صورت می گیرد و بیشترین چیزی که در این دوران یاد می گیرند چگونگی رفتار های اجتماعی و عاطفی است که از طریق تقلید از اطرافیان شکل می گیرد، معلمان با داشتن مهارت های لازم می توانند کودکان را در این مسئله به راه های درست تری نزدیک کنند و شکل گیری این رفتارها از این سن صورت می گیرد؛ هر چه کودکان این مسائل را زودتر بیاموزد می تواند تقویت آنها را زودتر انجام دهد زیرا تمامی این موارد در آینده کودکان دارای اهمیت زیادی است.

رشد کودکان در پیش دبستان منطقه 2

رشد اولیه کودکان بر سلامت اجتماعی و عاطفی او اثر می گذارد، کودک در سال های اولیه می تواند با رفتن به مهد و پیش دبستانی چیز هایی را یاد بگیرد مانند جدایی از والدین , مشارکت های گروهی و حل کردن مشکلات از طریق سازش و اشتراک گذاشتن مسائل با دیگران.

معلمان با پروراندن دوست داشتن یادگیری به ذهن کودک کمک کند تا به احساس استقلال و کنجکاوی برسند، آموزش های اولیه که در خانه انجام می شود بنیان گذار چگونگی نگاه کودک به آموزش و یادگیری در تمامی زندی است.

مدارک لازم برای ثبت نام پیش دبستانی

از آنجایی که پایه پیش دبستانی به عنوان درگاهی برای ورود به مدرسه و ادامه تحصیل محسوب می شود برای والدین بسیار مهم است که فرزند خود را به موقع ثبت نام کنند تا از هم سن و سالان خود عقب نمانند . ضرورت گذراندن این دوره به دلیل آمادگی های روحی و تحصیلی که ایجاد می کنند باعث شده است تا آموزش و پرورش تاکید دارد تا کودکان واجد شرایط سنی در این دوره شرکت کنند و ثبت نام کنند.

مدارک

برای ثبت نام دانش آموز در مدرسه و یا مراکز آموزشی به یک سری مدارک نیاز است البته بر اساس قانون جدید پیش دبستانی مدارک لازم برای ثبت نام پیش دبستان منطقه 2 در تمامی مدارس دولتی و غیر دولتی یکسان است و شامل موارد زیر است

اصل شناسنامه دانش آموز به همراه کپی آن

اصل و کپی کارت ملی و صفحات شناسنامه والدین

سه قطعه عکس 3*4

اصل و کپی کارت واکسیناسیون دانش آموز

تکمیل فرم مشخصات دانش آموز

تکمیل فرم استفاده از سرویس در صورت تمایل و پرداخت هزینه آن

تکمیل فرم تعهد نامه

واریز مبلغ ثبت نام در پایه