روان شناسی, نکات آموزشی, وبلاگ

افزایش هوش مالی

مهدکودک ، مهد کودک چهار ستاره

 افزایش هوش مالی

امروزه مسائل مالی دارای اهمیت بالایی است و در بیشتر مواقع بیشتر مشکلات با پرداخت پول حل می شود و بیشتر والدین آینده مالی فرزندشان برایشان حائز اهمیت است.

همه ما می دانیم تا آخر عمر در کنار فرزندانمان نیستیم پس باید برای تقویت هوش مالی کودک مسائلی را به او آموزش دهیم. اگر کودکان در همان سنین ابتدایی خود مسائل مالی را درک کند و بتواند طریقه مدیریت آن را بیاموزد می توان گفت در تمام زندگی خود به موفقیت می رسد. در این مقاله قصد داریم نکات افزایش هوش مالی را مورد بررسی قرار دهیم.

تقویت مهارت هوش مالی کودکان چگونه امکان پذیر است؟

هوش مالی واژه جدیدی است که امروزه مورد توجه بسیاری از افراد در سطح جهان قرار گرفته است. باید گفت هر فردی که تصمیم اقتصادی خوبی داشته باشد والدینش به خوبی بر روی هوش مالی او برنامه ریزی داشته اند.

چرا برخی از کودکان دارای هوش مالی خوبی هستند ولی برخی دیگر خیر؟

طبق نظریه روانشناسان هر فردی در زندگی خود مانند والدینش رفتار می کند و یا کاملا متضاد آن رفتار می کند.

پس طبق این نظریه متوجه می شویم افزایش هوش مالی تنها با آموزش نتیجه مثبت نمی دهد برخی از کودکان به وسیله والدین خود این هوش را به خوبی می آموزند و در کنار آن به وسیله آموزش می توانند به نتایج خوبی برسند.

بهترین راهکار برای افزایش هوش مالی کودکان چیست؟

  • اگر والدین هوش مالی داشته باشند کودک می تواند با الگو قرار دادن آنها تصمیم های مالی مناسبی داشته باشد
  • به کمک آموزش هوش مالی را به صورت اصولی به کودک آموزش دهیم.

راه کار های افزایش هوش مالی

هوش مالی را می توانید به روش های گوناگونی افزایش دهید که در ادامه آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.

به کودک پول بدهید

از زمانی که کودک پول را بشناسد باید به آن پول داد برای مثال ابتدای هر ماه به او مبلغی به عنوان ماهانه پرداخت کنید تا هر چیز که می خواهد با آن خریداری کند و یا می توانید برای او قوانینی وضع کنید تا بداند نمی تواند با آن پول وسایل مضر و غیر نیاز را نباید خریداری کند و با این کار به او استقلال مالی را می دهید.

اجازه اشتباه مالی را به کودک بدهید

برخی از والدین اجازه نمی دهند کودکشان اشتباه مالی را تجربه کند و این موضوع تنها برای اشتباه مالی نیست بلکه در تمام موضوعات است با این کار باعث می شوید اعتماد به نفس کودک کم شود و نتواند در تصمیم گیری آن طور که باید باشد.

پس انداز کردن را به کودک بیاموزید

در برخی از مواقع کودک محصولی را انتخاب می کند که با پول ماهانه نمی تواند آن را خریداری کند این فرصت را غنیمت بدانید و پس انداز کردن را به او توضیح دهید .

تولید محتوا و سئو توسط تیم تفکربرتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *