نکات آموزشی

مهد کودک دو زبانه و 4 ستاره در تهران

Bilingual kindergarten

چرا کودکان باید در مهد کودک دوزبانه شرکت کنند؟

در بسیاری از کشور ها یادگیری زبان دوم اجباری می باشد. یعنی کودک در پایان مدرسه زبان دیگری هم به صورت کامل یاد می گیرد. دلیل های گوناگونی وجود دارد که کودکان باید در مهد کودک دو زبانه را یاد بگیرند.

افزایش قدرت مهارت ها

طی بررسی های انجام شده کودکانی که دو زبانه هستند با هوش تر اند. زیرا شنیدن و یا یادگیری زبان دوم در زمان بزرگ شدن باعث بالا رفتن قدرت یادگیری و توانایی حل مسئله در ذهن کودکان می باشد. این امر یعنی به غیر از آن که مهد کودک دو زبانه برای کودکان کارآیی زبانی دارد بلکه در تمام موضوعات دیگر باعث پیشرفت او می شود .

نیازهای آینده کودکان

شاید این موضوع برای آیند کودک مفید باشد. از آنجایی که تمامی کارها هر روزه در حال به روز رسانی است .افرادی که از تمام جهات دارای مهارت می باشد مانند زبان های دیگر در تمام شرکت ها برایشان کار وجود دارد پس به روز شدن از اساسی ترین نکات در زمینه پیشرفت می باشد. یادگیری زبان دیگر در سنین پایین تر بسیار ساده تر است زیرا توانایی ذهنی کودکان بالا تر می باشد .

توانایی حل مسئله در جهت رشد

کودکانی که بیشتر از یک زبان را در مهد کودک دو زبانه می دانند معنای مذاکره را به خوبی یاد می گیرند و گزینه برقراری ارتباط آنها پیشرفته تر می باشد. این امر باعث برقراری ارتباط میان کودک و افراد کنار او می باشد.

تقویت مهارت های شنوایی

کودکانی که در یادگیری زبان های دیگر در مهد کودک دو زبانه تلاش می کنند گوش شان بیشتر عادت می کند تا بر روی زبان های دیگر متمرکز شوند .این کودکان به تلفظ لغات تسلط بیشتری دارند این به آن معنا می باشد که کودکان باید بتوانند صدا های بی معنی از صدا های معنی دار متمایز کنند. کودکانی که قبل از دوران نوجوانی زبان دیگری را می آموزند بهتر لهجه یک فرد بومی را یاد می گیرند.

این افراد قدرت مکالمه بالاتری بدست می آورند. و قدرت مکالمه برای یک شروع قدمی بزرگ می باشد.

افزایش پیشرفت تحصیلی

طی بررسی های انجام شده زمانی که فرد در سنین پایین زبان دیگری می آموزد .می تواند در تمام امور زندگی و تحصیلی پیشرفت چشم گیری داشته باشد. این کودکان موفقیت چشمگیری در نمرات ریاضی و دیگر دروس تخصصی بدست می آورند.

افزایش مهارت هم دلی

بیشتر این افراد خیلی راحت می توانند خود را جای دیگر افراد قرار دهند و درک بهتری از احساسات آنها داشته باشند. آنها به دلیل درک بالا کمتر دیگران را قضاوت می کنند.

افزایش درک زبان مادری

کودکانی که در مهد کودک دو زبانه آموزش میبینند. آگاهی بیشتری نسبت به زبان مادری خود دارند .مانند جمله بندی و ساختار و … آگاهی های زیادی بدست می آورند. این افراد نسبت به دیگر افراد مطالب چاپی را بهتر می فهمند و درک می کنند .

تقویت احساس خوب نسبت به خود

این کودکان زمانی که تسلط کافی به یک زبان دیگر را بدست می آورند توسط والدین مورد تشویق قرار می گیرند و این موضوع می تواند احساس افتخار را در کودکان افزایش دهد و این موضوع در پیشرفت کودک بسیار تاثیر گذار می باشد.

مهد کودک دو زبانه

یادگیری زبان دوم برای هر انسان در هر رده سنی لازم می باشد .از دغدغه های مهم والدین یادگیری زبان انگلیسی فرزندانشان می باشد. امروزه والدین به پیشرفتهای علمی و تحصیلی فرزندانشان توجه خاصی دارند .آنها تمایل دارند که از سنین پایین آنها را در معرض یادگیری زبان دوم قرار دهند. امروزه در کشور ما مهد کودک دو زبانه زیادی ایجاد شده که هر یک از آنها شیوه آموزشی خاصی را اجرا می کنند .

آموزش زبان انگلیسی در مهد کودک ها مانند کلاس های مدرسه است که در ادامه بیشتر در باره چگونگی آن صحبت می کنیم.

مهد کودک دو زبانه یعنی چه ؟

دو زبانه یعنی فرد در یک زمان بر دو زبان به یک میزان تسلط و پیشرفت داشته باشد. در این مهد کودک ها در یک زمان مشخص کلاس های آموزش زبان دوم برگذار می شود . در این کلاس ها یک مربی به صورت خاص و جداگانه با کودکان زبان کار می کند. هدف از تشکیل این کلاس ها این است که کودک زبان دوم را مانند زبان مادری به خوبی بیاموزد و تسلط کامل بر روی آن داشته باشد .رسیدن به این هدف چندان کار آسانی نیست و به تلاش های فراوان نیاز دارد .

در مهد کودک دو زبانه به غیر از آموزش های از پیش تعیین شده آموزش زبان انگلیسی را در دستورات کار خود قرار می دهد. کودکان در سنین پایین تر زبان انگلیسی را بهتر از بزرگسالان می آموزند ولی برای این کار باید برخی از دشواری ها را تحمل کنید. افرادی که قصد دارند کودکشان دو زبانه شود باید  دائم کودک را در معرض زبان دوم قرار بدهد و در روز با او صحبت کند و با خواندن شعر ها و دیدن فیلم ها و بازی ها و همچنین داستان های انگلیسی او را تقویت کنند .

بهترین زمان برای آموزش زبان دوم

تا کنون توافقی در مورد زمان آموزش زبان دوم به دست نیامده .برخی از افراد زمان مختلفی را برای آموزش زبان انگلیسی انتخاب می کنند . بیشترین سن 7 سالگی و برخی سن 7 ماهگی را سن ایده آل می دانند. زمان یاد گیری زبان مادری از تولد تا 3 سالگی می باشد .بعد از سن 4 تا 7 سالگی برای دو زبانه کردن کودک زمان مناسبی می باشد. قبل از سن 4 سالگی زمان مناسبی برای یادگیری زبان دوم نمی باشد زیرا کودک در این سن مشغول یادگیری زبان مادری می باشد و باید بر روی آن تسلط کامل داشته باشد.

مزایای مهد کودک دو زبانه

همان طور که اشاره شد یادگیری زبان دوم در تمام رده های سنی بسیار تاثیر گذار می باشد . یادگیری این زبان بین المللی بسیار اهمیت دارد .

  • آموزش و یادگیری زبان دارای یک فرایند پیچیده در مغز انسان می باشد و بخش های گوناگون مغز را تحت تاثیر قرار می دهد .اما در موارد عادی که فرد از زبان مادری استفاده می کند این بخش ها در مغز انسان خاموش می باشد. از این به بعد مغز آماده دریافت چنین الگو هایی می باشد این موارد منجر به افزایش مهارت و توانایی حل مسائل می باشد .
  • در مهد کودک دو زبانه یادگیری زبان دوم باعث تقویت حافظه می شود.
  • یادگیری زبان دوم باعث رشد مهارت ها و ذهنیت کودکان می باشد .کودکان دو زبانه پردازش های ذهنی سریعترین در مغز های خود دارند .
  • کودک با یاد گیری زبان دوم به دلیل گستردگی در کلماتش اعتماد به نفس و عملکرد بالاتری دارد .
  • این کودکان کمتر دچار حواس پرتی می شوند و تمرکز بالاتری دارند .
  • موفقیت تحصیلی در این کودکان بیشتر می شود .طی بررسی های انجام شده یاد این دانش آموزان در مدرسه عملکرد بهتری دارند .
  • خلاقیت در این افراد افزایش می یابد
  • کودکان دو زبانه به شناخت فرهنگ های کشور های دیگر علاقه بیشتری نشان می دهند
  • زبان دوم باعث پیشرفت و یادگیری زبان مادری می شود.

تهیه شده توسط تیم تفکر برتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *